AGENDA

 

Nieuwe Veste Breda

24-11-2022

Indische avond

20.00 - 22.00 uur

Gustaaf Peek, Dido Michielsen, Amara van der Elst, Storm Boender, foto's uit Trek in Indonesië
Lees meer over het programma...


Presentator Diederik Samwel ontvangt in Nieuwe Veste in Breda Dido Michielsen, auteur van de bestseller Lichter dan ik, waarvan het vervolg Engel en Kinnari eind oktober verschijnt. Ook spoken word artiest Amara van der Elst en romanschrijver en scenarist Gustaaf Peek treden op tijdens deze Indische avond.


Theatermaker Storm Boender heeft een voorstelling gemaakt waarin hij op zoek gaat naar zijn Indische roots. Hij laat enkele liedjes horen uit deze voorstelling.

Samwel gaat met de gasten én met het publiek in gesprek over hun Indische afkomst en identiteit en de manier waarop die een rol spelen in hun werk.

 

Deze avond is er een presentatie te zien van foto’s uit het boek Trek in Indonesië.


Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda

 

Books on Tour is een reizend evenement rond boeken. Met de literair-culturele middag of avond brengen we schrijvers en hun werk op een andere, minder gangbare en laagdrempelige manier onder de aandacht. Door ze in een gevarieerd programma op te nemen met andere podiumkunsten. Terugkerende onderdelen in elke editie van Books on Tour zijn een lokale schrijver, dichter of performer, een landelijk bekende auteur, interactie met de zaal en het uitnodigen van nieuwe publieksgroepen. Books on Tour is een initiatief van De Vrije Uitgevers en valt onder de Stichting Bevordering Lees- en Schrijfplezier.


 

Kleine Koppel 32
3812PH Amersfoort
info@booksontour.nl
033 2100401